آموزش رسم شلوار بارداری
آموزش شلوار بارداری:امروز با یکی دیگه از سری آموزش های خیاطی در خدمت شما عزیزان هستیم تا انتهای این آموزش با ما باشید.
طرز کشیدن وبرش زدن الگو
مستطیلی به قد شلوار بعلاوه 5سانت و عرض یک چهارم دور باسن بعلاوه 3سانت رسم کنید.
در قسمت پهلوی شلوار برای دوخت جیب تزیینی 5سانت ازروی خط کمر به سمت جلو رفته و 17 سانت در خط پهلو پایین آمده واین دو نقطه را به یکدیگر وصل نمایید.
در قسمت فاق شلوار قد فاق را پایین آمده 4تا6سانت بیرون رفته و به یک سوم قد فاق وصل کنید.
از قسمت دمپای شلوار یک دوم دمپای دلخواه به طرفین رفته (از نقطه وسط کادر)وبه قسمت فاق و پهلوی شلوار وصل کنید
بزای رسم قسمت پشت شلوار قسمت جلو را روی پارچه گذاشته و از قسمت کمردرفاق 3سانت بالا رفته و به پهلو رسم می کنیم برای گشادی فاق پشت به اندازه دو برابر فاق جلو یعنی 8تا12سانت جلو رفته و به یک دوم خط فاق رسم می کنیم.
ازقسمت دمپای شلوار2سانت بیرون آمده از خط زانو هم 2 سانت بیرون آمده واین3نقطه رابه هم وصل می کنیم
خطوط نقطه چین قرمز قسمت جلوی شلوار است که ما بر اساس قسمت جلو پشت شلوار را طراحی می کنیم
این کار باعث میشود که پهلوها در خط درز وسط پا به یک اندازه رسم شود.
برش های قسمت جلو
برش های قسمت پشت
برش های پوشش روی شکم
تبدیل شلوار به شلوار بارداری با 5 راهکار
تبدیل شلوار به شلوار بارداری یکی از راههایی است که دردسرهای خرید شلوار بارداری جدید راحتتان میکند؛ به خصوص که پیدا کردن شلوار بارداری شیک و راحت، کار آسانی نیست؛ اول اینکه رفتن از یک بوتیک به بوتیک دیگر و پرو کردن انواع شلوارها در وضعیت بارداری کار آسانی نیست. دوم اینکه خیلی از خانمها دوست ندارند صرفاً برای 9 ماه بارداری، هزینه زیادی بابت لباس پرداخت کنند.
همچنین بخوانید:
1. تبدیل شلوار به شلوار بارداری از طریق جیب
فرقی نمیکند شلوارتان معمولی باشد یا جین، در هر دو حالت یکی از کارهایی که میتوانید برای تبدیل شلوار به شلوار بارداری انجام دهید، این است که جیبها را از جایشان ببُرید و دربیاورید!
برای این کار دو راه دارید؛ اول اینکه تمام جیب را از شلوار خارج کنید و راه دوم این است که تنها بخشی از جیب را به شکل مثلث قیچی کنید. بعد از هر کدام از این کارها سراغ کش راحتی بروید که همرنگ یا تکمیلکننده رنگ شلوارتان باشد؛ آن را به جای جیبها قرار دهید و بدوزید. بهتر است قبل از دوختن، ارتجاعی بودن کش را چک کنید تا هماهنگ با افزایش سایزتان کش بیاید و روی شکمتان فشاری وارد نکند.
2. بریدن مثلث کنارهها
اگر شلوارتان جیب ندارد یا فکر میکنید دردسر کشی کردن جیبهای آن در تبدیل شلوار به شلوار بارداری زیاد است، سراغ کنارههای شلوار بروید؛ همان قسمتهایی که روی بخش بیرونی استخوان لگن قرار میگیرند. هر دو کناره را به شکل مثلث با قیچی ببرید و به جای آن از کش یا پارچهای با قابلیت کشانی استفاده کنید. استفاده از کش و پارچه مشکی یا همرنگ شلوار برای داشتن یک شلوار بارداری شیک توصیه میشود.
3. تغییر جلوی شلوار
یکی دیگر از راههای تبدیل شلوار به شلوار بارداری این است که سراغ جلوی شلوار بروید. برای تغییر این بخش دو راه متداول وجود دارد:
1. اولین راه این است که بخش زیپ و دکمه شلوار را کلاً خارج کنید و جای آن پارچه کشی یا کش معمولی قرار دهید.
2. راه دوم که برای بعضی از خانمها آسانتر است، خارج کردن بخش بالا و جلوی شلوار و دوختن کش به جای آن است.
خوبی راه اول این است که با افزایش سایز، راحتتر میتوانید کش را عوض کنید چون ناحیه کوچکتری را در برمیگیرد.
4. راه حل بدون قیچی!
روش دیگری که برای تبدیل شلوار به شلوار بارداری وجود دارد به مراتب از بقیه روشها سادهتر است؛ اما یک تفاوت اصلی و مهم دارد. در روشهایی که تا اینجا گفتیم، تغییر شکل شلوار خیلی نامحسوس انجام میشود و میتوانید شلوارتان را با بلوز بلند یا کوتاه بپوشید. راه حل بدون قیچی اما دست شما را برای پوشیدن بلوزهای بلند باز میگذارد.
در این روش با توجه به سایزتان یک کش پارچهای یا نخ محکم با طول مناسب را داخل جادکمهای بیندازید و سر آن را قلاب کنید و از این قلاب به عنوان جادکمهای جدید استفاده کنید. هر چه اندازه شکمتان بزرگتر شود، میتوانید به طول کش اضافه کنید. فقط حواستان باشد که این روش بخش جلوی شلوار را باز میگذارد؛ بنابراین حتماً از تونیکهای بلند استفاده کنید. چنانچه این راهها برایتان مناسب نبود، با توجه به راهنمای کامل خرید شلوار بارداری دست به انتخاب مناسبترین گزینه بزنید.
5. تغییر قد شلوار
اگر جزو آن دسته خانمهایی هستید که قبل از بارداری شلوار بلند را با کفش پاشنه بلند میپوشیدید، بهتر است این کار را در دوران بارداری کنار بگذارید و سراغ تبدیل شلوار به شلوار بارداری بروید. پوشیدن کفش پاشنه بلند به جای کفش بارداری برای سلامت کمرتان خوب نیست و به همین دلیل هم نمیتوانید شلوار بلند بپوشید، چون ممکن است زیر پایتان گیر کند و باعث زمین خوردنتان شود. پیشنهاد ما این است که پایین شلوار و بخش اضافه آن را دوخت دوبل یا پاکتی بزنید. بهتر است این دوخت خیلی محکم نباشد یا صرفاً از چند کوک برای نگهداشتن تای پایین شلوار استفاده کنید تا بعداً به راحتی آن را بشکافید و بتوانید شلوارتان را به وضعیت اولش دربیاورید.
دوره آموزش مجازی شلوار دوزی
با تشگر
منبع:سایت سیماکده