تداخل غذایی و عوارض آن از نظر طب سنتی

تداخل غذایی و عوارض آن از نظر طب سنتی

تداخل غذایی و عوارض آن از نظر طب سنتی

تداخل غذایی و عوارض آن از نظر طب سنتی

تداخل غذایی و عوارض آن از نظر تب سنتی:از نظر طب سنتی ، مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر می تواند بسیار مضر باشد زیرا منجر به تولید اخلاط زاید در بدن می شود کمترین مشکلی که در مصرف هم زمان برخی از غذاها ایجاد می شود فساد غذا ، فساد معده ، افزایش سردی یا رطوبت معده ، ترش کردن معده ، بیماریهای ناگهانی یا تدریجی میباشد

آشنایی با تداخلات غذایی

بطور مثال خوردن خربزه بعد از گوشت اشتباه است . گوشت غذایی دیر هضم است و نیاز دارد مدت زیادی دستگاه گوارش روی آن کار کند در حالی که خربزه ، غذایی زود هضم است . وقتی این دو خوراکی هم زمان یا پشت سر هم مصرف می شوند ، هضم گوشت دچار مشکل می شود . خربزه در دستگاه گوارش سریع تر هضم می شود در صورتی که گوشت هنوز نیاز به هضم شدن دارد . این تداخل بر دستگاه گوارش اثر منفی می گذارد . مصرف سرکه بعد از برنج ، خوردن انگور بعد از غذا بخصوص کله پاچه ، خوردن شیر یا فراورده های لبنی بعد از گوشت یا تخم مرغ ، خوردن حلیم یا آش بلغور با  انار ، خوردن عدسی یا ماش با سرکه ، خوردن خربزه با عسل ،کشمش با عسل ، انبه با آب طالبی و… به همین علت اشتباه است .

خوردن همزمان حلیم و کله پاچه نیز چون هر دو دیر هضم هستند با ماست و آبلیمو ، ماست و ماهی چون هر دو سرد هستند یا تمر هندی یا رب های ترش و یا مصرف همزمان ادویه هایی مثل میخک و زنجبیل در غذا چون هر دو گرم هستند ، توصیه نمی شود .

بنابرین لازم است افراد شناخت کافی نسبت به مزاج غذاها و خواص آنها داشته باشد.

تداخل غذایی و عوارض آن از نظر طب سنتی
تداخل غذایی و عوارض آن از نظر طب سنتی

آشنایی با تداخلات غذایی

مصرف ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند،

پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است،برخلاف رایج بودن و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.

متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیزات و تداخلات غذایی اظهار داشت:

مصرف هم‌زمان ماست و گوشت منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند.

ریحانه معینی در ارتباط با موضوع پرهیزات و تداخلات غذایی در طب سنتی اظهار داشت: مصرف مواد غذایی گاهی در کنار هم منع شده است، البته منظور این نیست که اگر کسی یکبار این مواد را با هم مصرف کند قطعاً دچار عارضه خواهد شد، اما مصرف مداوم آنها مشکل‌ساز خواهد بود.

وی افزود:

مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود

که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است،

برخلاف اینکه این مسئله رایج بوده و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.

متخصص طب سنتی اضافه کرد: مصرف هم‌زمان سرکه و برنج درب روده،

قولنج و اسپاسم و انسداد گوارشی را به همراه داشته و مصرف انگور

بعد از کله‌پاچه معده را متضرر کرده و سبب آسیب به آن می‌شود.

مصرف ماهی وتخم‌مرغ پخته هم‌زمان سبب بروز فساد هضم و اسهال

شده و می‌تواند در صورت استمرار، ابتلا به نقرس را به همراه داشته باشد.

وی افزود: آشامیدن آب سرد بعد از غذای گرم و یا شیرینی، دندان‌ها را آسیب می‌رساند

و حتی می‌تواند موجب افتادن آن شود، همچنین شیر و ترشی، گوشت

کبوتر و گنجشک با سیر و شیر با خربزه را نباید با هم مصرف کرد.

متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف هم‌زمان ماهی و شیر احتمال ابتلا به لک و پیس و قولنج روده را داشته،

لذا توصیه می‌شود پرهیزات و تداخلات غذایی جهت پیشگیری از بیماری‌ها درنظر گرفته شود.

تداخل غذایی و عوارض آن از نظر طب سنتی

 

امتیاز
به این مقاله چند ستاره میدهید؟
[0امتیاز از مجموع]

درباره نویسنده

ارسال دیدگاه

*

code