چای پونه

چای پونه

چای پونه

چای پونه:ترکیبات:پونه،۱ قاشق غذاخوری

خواص چای پونه

خواص،پونه،به لحاظ طبی،”نعناع خودرو”محسوب می شود و خواص ان معتدل و دارای اندکی گرمی و یک ضد اسهال و استفراغ قوی است که مقوی معده و و ضد نفخ ان ،خوشبو کننده دهان ،آرام کننده روده ها و رفع کننده ناراحتی های کیسه صفرا و نیز مفید در درمان ناراحتی های ریوی ،تنگی نفس ،آسم و سرفه و خستگی های جسمی است.

از دم کردهٔ این گیاه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردرد ها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف،تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم، حالت تهوع، و بی خوابی استفاده می شود.

چای پونه

چای پونه

پونه را به عنوان تحریک کننده تولید صفرا نیز می شناسند.

تزریق عصارهٔ پونه به موش های آزمایشگاهی نشان داد که این گیاه دارای خواص آرام بخشی خوبی است.

عصارهٔ پونه دارای خاصیت تسکین دهندهٔ درد نیز می باشد.

خواص پونه:

در محیط آزمایشگاه دیده شد که عصارهٔ پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس های مختلف دیگر فعال است.

به گفته ابو علی سینا تندی و تلخی که پونه دارد بسیار نرم کننده است و بویژه پونه کوهی در نرمش دادنموثر تر از جویباری است. خون را به سوی پوست می کشد و قرحه آور است. پونه عرق ریز است و بسیار گرمی بخش. مواد را از ژرفای تن جذب می کند. تکه کننده و خشکاننده و گرم کننده است.

برگ‌ها و گل‌های پونه و همچنین ساقه‌های آن می‌توانند جایگزین مناسبی
برای بسیاری از آنتی بیوتیک‌ها باشند. این گیاه همچنین بادشکن، معرق، مدر و محرک نیز می‌باشد.

دیدگاه خود را بنویسید