چای زنجبیل

چای-زنجبیل

چای زنجبیل

چای زنجبیل

خواص:

چای زنجبیل زنجبیل،طبیعتی گرم و خشک دارد و ضد بلغم و صفرا،بالابرنده قوی فشار خون،مقوی اعصابفتقویت کننده حافظه ،تنظیم کننده جریان ادرار،ضد رطوبت مزاج،خونساز،ضد درد مفاصل،تقویت کننده قوه باه،مقوی دستگاه گوارش،حل کننده سنگ های صفراوی،ضد مسمومیت های غذایی،درمان کننده بسیار خوب تب مالت و ضد سرطان می باشد. نکته مهم در مصرف زنجبیل ان است که زیاده روی در مصرف ان می تواند باعث افزایش فشار خون و ضعف نیروی جنسی شود.

چای زنجبیل
چای-زنجبیل

طرز تهیه :

پوست زنجبیل را بتراشید سپس زنجبیل را بصورت ورقه های نازک برش بزنید.

آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ،

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ورقه های زنجبیل

را داخل آب بریزید ، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید.

به مدت 15-20 دقیقه اجازه دهید ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند

سپس چای را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با شکر یا به تنهایی میل نمائید.

برخی خواص چای زنجبیل :کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند

و رفع کننده مشکلات گوارشی است ، چای زنجبیل خاصیت پاک کنندگی بدن از سموم دارد.

 در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد ، مشکلات

تنفسی را بهبود میبخشد ، این نوشیدنی برای گرم نمودن کمر بخصوص در

خانم هایی که از مشکلات و ناراحتی های عادت ماهانه رنج میبرند بسیار موثر است.

چای زنجبیل

درباره نویسنده