چای بادرنجبویه-زیرفون

چای بادرنجبویه-زیرفون

چای بادرنجبویه-زیرفون

چای بادرنجبویه-زیرفون:

ترکیبات:بادرنجبویه،۱قاشق مرباخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری

خواصّ:

این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقوّی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده

سلّولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است.

بادرنجبویه، خود، به تنهایی، مقوّی مغز، ضدّ صدای گوش، ضدّ بیماریهای کلیه، ضدّ خوابهای

وحشتناک، ضدّ بوی بد دهان، خواب آور و نشاط آور است. این چای نیز به دلیل

دارا بودن زیرفون برای خانم های باردار منع مصرف دارد.

چای بادرنجبویه-زیرفون

چای بادرنجبویه-زیرفون

طرز تهیه :

ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد-

ریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را

روی حرارت غیرمستقیم(کتری یاسماور) می گذاریم تا درمدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛

پس ازآن، چای راصاف نموده، مصرف می کنیم. این نوشیدنی های گوارا، برخلاف چای معمولی،

تا چند روز قابل مصرف می باشند. بدیهی است، بر خلاف چای سیاه، هـرقـدر زمان دم

کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن، مطلوب تر خواهد بود. در صورت تمایل می توانید

از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و نوشیدنی را مشابه چای معمولی دم کنید

یا آن که بگذارید چای به مدّت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم بجوشد. ترجیحا این چای ها

را با عسل، خرما یا توت میل کنید. در صورت تمایل می توان چای را با چند قطره آب لیموترش تازه میل کرد.

چای بادرنجبویه-زیرفون

دیدگاه خود را بنویسید