کرم شـکلات با بشقـاب آبنبـاتی

کرم شـکلات با بشقـاب آبنبـاتی

کرم شـکلات با بشقـاب آبنبـاتی

در این بخش از سیماشف مطلبی در مورد کرم شـکلات با بشقـاب آبنبـاتی ارائه شده است

طرز تهیه کرم دارچین و شکلات
به گزارش آکاایران: زرده تخم مرغ را همراه با شکر، دارچین و پودر کاکائو با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا ذرات شکر در تخم مرغ حل شود. شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا داغ شود. در کاسه ای آب سرد را ریخته و روی آن پودر ژلاتین را می پاشیم، ظرف را روی بخار آب قرار داده تا ژلاتین در آب حل شود. آرام آرام از شیر داغ به زرده اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا کاملا شیر جذب مایه تخم مرغ شود. خامه را به ظرف حاوی شیر (که بهتر است خنک شده باشد) افزوده، خوب مخلوط کرده و در آخر ژلاتین حل شده را نیز افزوده و مخلوط می کنیم. قالب کوچک دسر را از مواد کرم پر کرده و در یخچال برای دو ساعت قرار می دهیم تا دسر کاملا ببندد، پس از بستن روی بشقاب آبنباتی دسر را برمی گردانیم و با بیسکویت (babyfinger) بیبی فینگر، چوب دارچین و ستاره آیسون (بادیان ستاره ای) و پودر کاکائو تزیین می کنیم.
طرز تهیه بشقاب آبنباتی
قالب سیلیکون مربعی به ضلع ۲۲ سانتی متر را چرب کرده، سپس تمام مواد آبنبات را در قابلمه ای ریخته، روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا شکر در آب کاملا حل شود. وقتی حرارت مایع آبنبات به ۱۸۰ درجه سانتی گراد رسید، مایع را داخل قالب آماده شده ریخته و اجازه می دهیم تا آبنبات در فضای محیط بسته شود.
پس از بسته شدن، بشقاب آبنباتی را خارج کرده و به وسیله تورچ، بخشی از آن را تزیین کرده، برای سرو از آن استفاده می کنیم.

کرم شـکلات با بشقـاب آبنبـاتی

کرم شـکلات با بشقـاب آبنبـاتی

مواد لازم برای یک نفر

شیر: نصف پیمـانه
شکر: دو قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته شده: ۱/۴ پیمـانه
پـودر کاکائو: یک قاشق چایخوری
پودر ژلاتـین: یک قاشق چایخــوری
آب سرد: دو قاشق سوپخوری
زرده تخـــممرغ: یک عدد
دارچــین: نصف قاشق چایخوری

مواد لازم بشقاب آبنباتی
شکر: ۵۰۰ گرم
گلوکز: ۱۵۰ گرم
آب: ۳۵۰ گرم

نکات
دسر کشور ایتالیا
بشقاب آبنباتی به محض قرار گرفتن در محیط مرطوب حالت خود را از دست داده و آب میشود. بهتر است در محیط و فاقد استفاده از یخچال از آن استفاده شود. در شهرستانهایی که رطوبت بالایی دارند تهیه این آبنبات بسیار سخت است.
تورچ دستگاهی میباشد که به وسیله گاز شارژ شده و شعله به صورت مستقیم از آن خارج میشود و شما در صورت در دسترس نداشتن آن میتوانید قندیل آبنباتی را حذف کنید. به بیسکویت کوچکتر لیدی فینگر، بیبی فینگر میگویند.

منبع: akairan.com

دیدگاه خود را بنویسید