طرز تهیه شکلات خانگی

شکلات خانگی

طرز تهیه شکلات خانگی

طرز تهیه شکلات خانگی

طرز تهیه شکلات خانگی: در این مقاله ازبخش سیماشف مطلبی در مورد طرز تهیه شکلات خانگی(کاکائو یا شکلات تخته ای) ارائه شده است.

سیماشف: زمان آماده سازی: 1 ساعت

به گزارش سیماشف: مواد اولیه:

آب: 1لیوان

پودر کاکائو (مرغوب): 2لیوان

کره (نرم شده در دمای اتاق): 2سوم لیوان

شکر: نصف لیوان

شیر (پرچرب): 2سوم لیوان

پودر قند: 1چهارم لیوان

 

طرز تهیه شکلات خانگی(کاکائو یا شکلات تخته ای)

 

سیماشف: طرز تهیه شکلات خانگی(کاکائو یا شکلات تخته ای)

 

طرزتهیه:

ابتدا داخل قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و اجازه دهید بجوشد و بعد زیر شعله را ملایم کنید.

 

شکلات خانگی8
شکلات خانگی8

کره نرم شده و پودر کاکائو الک شده را با هم مخلوط کرده و آنها را داخل ظرفی کوچکتر از قابلمه آب ریخته و

ظرف

کوچکتر را روی اب در حال جوش با شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.(روش بن ماری)
دقت کنید که هیچ توده ای نباید داخل مواد وجود داشته باشد حتی در صورت لزوم میتوانید از گوشتکوب برقی هم برای یکدست کردن شکلات استفاده کنید.

 

شکلات خانگی7
شکلات خانگی7

 

 

شکلات خانگی6
شکلات خانگی6

حالا 1 لیوان اب گرمی را به مواد اضافه کرده و باز هم خوب هم بزنید.زیر شعله را کمی زیاد کنید.مراقب کاکائو باشید تا نجوشد.در صورتی که احساس کردید دما زیاد شده آن را مجددا کم کنید.
مخلوط رو به ظرف جداگانه منتقل کنید و شکر و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و آن را به شکلات اضافه کنید.

 

شکلات خانگی5
شکلات خانگی5

 

 

شکلات خانگی4
شکلات خانگی4

شیر را جوشانده و صبر کنید کاملا ولرم شود و بعد کم کم آن را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.
در صورت تمایل مواد را با همزن مخلوط کنید.

 

شکلات خانگی3
شکلات خانگی3

قالب مناسبی را کمی چرب کرده و شکلات را داخل آن بریزید و در صورت تمایل مغز برای آن قرار دهید و اجازه دهید شکلات 1 شب داخل فریزر بماند.

 

طرز تهیه شکلات خانگی
شکلات خانگی2

 

 

طرز تهیه شکلات خانگی
شکلات خانگی1

 

نکات:

1)توجه داشته باشد که خوب یا بد بودن طعم شکلات مستقیما مربوط به کیفیت پودر کاکائو میباشد پس هنگام خرید پودر کاکائو دقت کنید که از نوع مرغوب ان استفاده شود.
2)اگر میخواهید شکلات شما روشن تر شود از مقدار بیشتری شیر استفاده کرده و 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کنید تا مشکلی در بستن شکلات نداشته باشید.
3)هرچه پودر کاکائو شما مرغوب تر باشد رنگ شکلات تیره تر خواهد شد.
4)در صورت تمایل از شیرهای طعم دار مثل شیر نارگیل،شیر موز و سایر طعم ها در تهیه شکلات استفاده کنید.
نوش جان

منبع : akairan.com

 

درباره نویسنده