طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

بیسکویت رژیمی

بایکی دیگه از سری آموزش های بخش سیما شف درخدمت شما عزیزان هستیم

بیسکویت رژیمی برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.

مواد لازم برای تهیه:

۱۲ – ۱۰ عدد بیسکویت
آرد سفید گندم : ۲ پیمانه سرپر (۲۲۵ گرم)
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای‌خوری
کره گیاهی پاستوریزه : ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر : ۲ قاشق سوپ‌خوری
کشمش : یک سوم پیمانه (۵۰ گرم)
دانه آفتابگردان : ۲ قاشق سوپ‌خوری
ماست کم‌چرب پاستوریزه : ۱ پیمانه سرخالی (۱۵۰ گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : ۳- ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.

سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر ۲ سانتیمتر پهن نمایید.

حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر ۶ سانتیمتر قالب بزنید.

با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.

بیسکویت‌ها را به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.

دیدگاه خود را بنویسید